Чалга (съчинение)

Да не повярваш. Чалгата ме направи известна. Ужасно смешно е. Разбира се, че ще се четат и търсят най- тъпите и безсмислени неща, които съм писала. Както казва една позната- „колкото по- тъпо, толкова по- хубаво“. Почвам да се замислям дали не е права.

Напоследък в неоживения ми блог се забеляза оживление. Тъкмо Мина се зарадва, че видиш ли, някой се е излъгал да намери нещо, което е написала, за смислено, уви. Май Краси е прав за първите, вторите и третите. Без главна буква. Те не ги заслужaват.

Та… оживлението се предизвика от един малоумен пост, който дори не знам как се е задържал толкова дълго тук. Вероятно причината е, че покрай писането на „Художника“ зарязах всичко, включително и блога. Дори не си спомням как се казваше, нещо с „чалга“ и „офиса“. За какво ли друго да пиша аз, като в училище единственото, което знаех е как се стига до Офиса. 😀 Тъй като не искам самосиндикално да интерпретирам данните, които показва статистиката на WordPress, бих желала да помоля любезния читател да бъде така добър да открие пред мен какво толкова намери в тая написана кретения, че се претрепа да я търси и чете.

След изтриването на поста, посещаемостта спадна до нормалните си размери. Я се намерят двама- трима за седмица, я не. Харесвам си го такъв. Мога си мрънкам колкото си искам. Тъй или иначе няма никой да го прочете.

Та, мили читателю, мога много неща да ти кажа за чалгата. Въпросът ми е: „Наистина ли си заслужава да я обсъждаме?“

Реклами

About deamortis

Метафора...
Публикувано на Повтарящи се глупости. Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Чалга (съчинение)

 1. mister_sou каза:

  Е, как така – „Наистина ли си заслужава?“
  Чичо Гугъл помни всичко:
  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:BaFpGO_j25IJ:deamortis.wordpress.com/2010/03/16/%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D0%B8-%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%B3%D0%B0-%D1%81%D1%83%D0%B1%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0/+deamortis.wordpress.com&cd=5&hl=bg&ct=clnk&gl=bg&source=www.google.bg

  Самото присъствие на думичката в тази настояща публикация, ще привлече отново и отново трафик към блога.

  Така е то. 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s